Persondatapolitik

Eva Holten smiler med ansigtet hvilende i den ene hĂĄnd

Eva Holten

22 16 84 03
kontakt@evaholten.com

Jeg tager dine persondata seriøst. Denne Persondatapolitik hjælper dig med at forstå hvordan jeg indsamler, anvender og beskytter dine personlige oplysninger, hvem jeg deler med og hvordan du kan få indsigt i dine persondata.

Ændringer til Persondatapolitik opdateres løbende.

Senest opdateret d. 29/4-2021

Hvem er jeg

Webstedsadressen : https://evaholten.com ejes af Eva Holten Counseling (CVR 41747986).

Eva Holten Counseling indsamler og behandler persondata med henblik pĂĄ opfyldelse af de formĂĄl, der er beskrevet i denne Persondatapolitik. Eva Holten Counseling er dataansvarlig i forhold til behandlingen af persondata til disse formĂĄl.

Hvis du har spørgsmål til behandling af dine persondata, kan du kontakte Eva Holten:

Telefon: 22 16 84 03
Email: kontakt@evaholten.com

Hvilke persondata har jeg

Jeg indsamler og behandler udelukkende almindelige persondata som led i varetagelse af min virksomhed. Jeg hverken indsamler eller behandler følsomme persondata. Og jeg har ingen persondata på børn.

Jeg behandler kun persondata, der er relevante og tilstrækkelige i forbindelse med dit kundeforhold hos Eva Holten Counseling, og vil typisk være følgende oplysninger:

  • Kundeoplysninger
    • Kontaktoplysninger, som du giver mig i forbindelse med indsendelse af kontaktformularer (f.eks. navn, email-adresse, IP-adresse).
    • Oplysninger, som du giver os i forbindelse med spørgsmĂĄl eller anden henvendelse om dit kundeforhold.
    • Forretningsoplysninger, som du giver os, og som er nødvendige for at opnĂĄ viden om din virksomhed og udføre vores services (f.eks. navn, firmanavn, email-adresse, IP-adresse, telefonnummer, hjemmesidenavn, ydelser, mĂĄlgruppe, mĂĄlsætning, konkurrenter, tidshorisont, investeringsniveau og beslutningstager).
  • Cookies
    • Jeg anvender cookies pĂĄ dette websted. En cookie er en lille tekstfil, der lagres pĂĄ din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Du kan læse mere om brugen af cookies samt formĂĄl og relevans i vores Cookie-politik.
  • Sikkerheds-logs
    • IP-adressen til besøgende, bruger-id for indloggede brugere og brugernavn for loginforsøg er betinget logisk for at kontrollere skadelig aktivitet og for at beskytte webstedet mod bestemte typer angreb. Eksempler pĂĄ forhold nĂĄr logging opstĂĄr, omfatter loginforsøg, log-ud anmodninger, anmodninger om mistænkelige webadresser, ændringer til webstedets indhold og opdateringer af adgangskode. Disse oplysninger opbevares i 90 dage.

Hvordan bruger jeg persondata

Jeg anvender dine persondata til opfyldelse af nedenstående formål og udelukkende i det omfang det anses for værende nødvendigt i henhold til gældende ret.

  • Kundeadministration – Oprettelse og administration af dit kundeforhold som led i driften af min virksomhed, herunder opretholdelse af kunderegister, fakturering, inkasso og markedsføring. Jeg anvender ikke persondata fra kontaktformularer m.v. til markedsføring, medmindre du giver samtykke til dette.
  • Overholdelse af gældende love og regler – Overholdelse af love og regler, som jeg er underlagt i forbindelse med drift af virksomheden.
  • SikkerhedshĂĄndtering – Data om din IP-adresse og anvendte browser logges for at hjælpe med at opdage spam og ulovlige loginforsøg. IP-adresse fra besøgende, bruger-id for indlogget brugere og brugernavn for loginforsøg er nødvendige for at kontrollere skadelig aktivitet og for at beskytte webstedet mod bestemte typer angreb. Dette websted skannes for potentiel malware og sĂĄbarheder af Sucuri.

Jeg anvender ikke automatiserede afgørelser og profilering.

Hvis jeg ønsker at anvende dine persondata til andre formål end det oprindelige, vil jeg kontakte dig og indhente nyt samtykke.

Det er vigtigt at alle dine persondata er korrekte og opdaterede. Jeg beder derfor om underretning af eventuelle ændringer i dine persondata, så jeg altid kan sikre korrekte og opdaterede persondata.

Hvem deler jeg persondata med

Jeg benytter tjenesteydelser fra tredjeparter til opbevaring af data (backup, cloud-løsninger m.v.) og behandling af data (analyser, statistik m.v.).

Jeg anvender kun databehandlere der understøtter GDPR (EU databeskyttelsesforordningen).

Jeg kan vælge at videregive, overlade eller give adgang til persondata til andre serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift i virksomheden, f.eks. i forbindelse med ekstern administration af IT-systemer, analyseopgaver, markedsføringopgaver, inkasso, revision, juridisk bistand m.v. Videregivelse, overladelse eller adgang til persondata er betinget af indgået databehandleraftale og/eller konsulentaftale med fortrolighedsklausul.

Persondata videregives ikke, medmindre dette er nødvendigt for at udføre min virksomhed eller opfylde dine behov.

Jeg benytter cookies, som du kan læse mere om på siden Cookies.

Itheme Security

Dette websted er en del af et netværk af websteder, der beskytter mod distribuerede Brute-Force-Attacks. For at aktivere denne beskyttelse, deles IP-adressen fra de besøgende, der forsøger at logge ind på webstedet, med en tjeneste, der leveres af ithemes.com. For flere detaljer henvises til Ithemes Privacy Policy.

For at sikre fil integritet trækker iThemes Security data fra wordpress.org, ithemes.com og amazonaws.com. Ingen personlige data sendes til disse websteder.

  • Forespørgsler hos wordpress.org omfatter WordPress-versionen, webstedets lokalitet, en liste over installerede funktioner (plugins) og en liste over de enkelte funktioners version.
  • Forespørgsler hos ithemes.com og amazonaws.com omfatter de installerede iThemes produkter og deres versioner.
  • For wordpress.org oplysninger om privatlivspolitik, se venligst WordPress Privacy Policy.
  • For ithemes.com oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger, se venligst iThemes Privacy Policy.
  • Forespørgsler til amazonaws.com er indholdsbaseret og styres af iThemes.com, som er dækket af Amazon Web Services Data Privacy Policy.

Sucuri

Dette websted skannes for potentiel malware og sårbarheder af Sucuri SiteCheck. Jeg sender ikke persondata til Sucuri, men Sucuri kan finde persondata offentliggjort (f.eks. i kommentarer) under deres skanning.

I forbindelse med Sucuris sikkerhedscheck, kontaktes ithemes.com som en del af processen for at afgøre, om webstedet understøtter TLS / SSL-anmodninger. Ingen personlige data sendes til ithemes.com som en del af denne proces. Anmodninger til ithemes.com omfatter webstedets URL. For flere detaljer om ithemes.com privatlivpolitik henvises til Ithemes Privacy Policy.

Hvor længe opbevarer jeg persondata

Persondata opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen.

Jeg opbevarer ikke persondata længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet. Opbevaringsperioden afhænger af karakteren af oplysninger og baggrunden for opbevaring. Der kan derfor ikke angives en generel tidsramme for hvornår persondata slettes.

  • Persondata – slettes pĂĄ forsvarlig vis, nĂĄr der ikke længere er brug for dem. Gamle backups kan fortsat indeholde slettet persondata. Backups opbevares i 90 dage.
  • Oprettet brugere – For brugere som opretter sig pĂĄ mit websted, gemmer jeg den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere eller slette deres egen brugerprofil til enhver tid (med undtagelse af brugernavn). Webstedets administratorer kan ogsĂĄ se, redigere og slette brugerprofiler.
  • Sikkerheds-logs  – opbevares i op til 90 dage.

Hvordan beskytter jeg persondata

Persondata opbevares udelukkende elektronisk, og jeg har iværksat særlige sikkerhedsforanstaltninger, både i interne arbejdsgange og IT-systemer for at beskytte mod uvedkommende adgang til persondata.

Jeg tager løbende backup af data (cloud-løsning) og har indgået databehandleraftaler med tredjeparter herom. Forinden er sikret at tredjeparten har betryggende sikkerhedprocedurer.

I tilfælde af sikkerhedsbrud, vil vi underrette dig så hurtigt som muligt og i henhold til de fastsatte regler i lovgivningen.

Dine rettigheder

Jvf. gældende EU databeskyttelsesfordning kan du til enhver tid gøre dine rettigheder gældende:

  • Du har ret til at blive oplyst om indsamling og behandling af dine persondata.
  • Du har ret til løbende at få indsigt i hvordan dine persondata behandles.
  • Du har ret til at få berigtiget urigtige persondata og begrænset behandlingen af dine persondata.
  • Du har ret til at få slettet alle eller dele af dine persondata. (Dette omfatter dog ikke data, som vi er forpligtet til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde).
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod anvendelse og/eller videregivning af persondata til markedsføringsformĂĄl.
  • Du har ret til at få udleveret de persondata vi har om dig i elektronisk form, sĂĄ de kan overføres til en anden udbyder (dataportabilitet).
  • Du har ret til at tilbagekalde samtykke vedr. dine persondata.

Hvis du ønsker at gøre brug af ovennævnte rettigheder, skal du kontakte Eva Holten på kontakt@evaholten.com, hvorefter din anmodning behandles i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning.


Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine persondata, skal det ske skriftligt til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.sal
1300 Kbh. K
Email: dt@datatilsynet.dk.